A încercat să fure un catalizator auto de pe un autoturism parcat pe str. Vlad Țepeș. Polițiștii l-au depistat în trafic

Un localnic din Finteușu Mic a ajuns în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Maramureș după ce a încercat să fure un catalizator auto montat pe un autoturism parcat pe strada Vlad Țepeș din Baia Mare.

Mai mult, acesta a părăsit locul faptei cu un autoturism însă polițiștii l-au depistat în trafic și l-au reținut.

”Ieri, 16 februarie, polițiștii băimăreni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani din Finteușu Mic. În fapt, bărbatul împreună cu un altul de 36 de ani, au fost opriți de polițiști în trafic în urma unui apel la 112, efectuat la ora 01.36, care a semnalat o tentativă de furt calificat. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul prezenta urme de sol pe haine, fiind suspectat că ar fi încercat să sustragă un catalizator auto montat pe un autoturism parcat pe strada Vlad Țepeș”, a transmis astăzi Poliția Maramureș.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus continuarea urmării penale față de ambii bărbați, iar tânărul de 20 de ani, a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!