Tânăr de 20 de ani ars și intoxicat cu fum în urma incendiului de la casa de pe strada Muncii din Baia Mare - Ziarul de Maramures

Tânăr de 20 de ani ars și intoxicat cu fum în urma incendiului de la casa de pe strada Muncii din Baia Mare

Un apel la 112 efectuat astăzi în jurul orei 07.20 anunța faptul că a izbucnit un incendiu la o casă de locuit de pe strada Muncii din Baia Mare.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Baia Mare, cu două autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Din primele informații transmise de ISU Maramureș: Au fost cuprinse de flăcări obiecte de mobilier din interiorul casei. A rezultat și o victimă, de sex masculin, de 20 ani, intoxicată cu fum, care prezintă și arsuri la nivelul corpului. Victima a fost transportată la spital, de către echipajele medicale.

Alexandru Oros, manager Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: ”A fost adus de echipajul SMURD în UPU, un tânăr surprins de flacari in locuinta proprie. Acesta a suferit arsuri grave pe caile aeriene si arsuri usoare la nivelul membrelor superioare. A fost intubat pentru a-i proteja viata. Ramane internat pe Sectia de Terapie Intesinva din cadrul unității medicale.”

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!