Băimărean reținut de polițiști. Acesta a furat un telefon mobil dintr-o locuință de pe strada Dragoș Vodă. Proprietara nu a fost acasă

Băimăreanul a intrat în locuința unei femei, care nu se afla acasă. De aici, a sustras un telefon mobil lăsat pe o noptieră. Băimăreanca a cerut sprijinul polițiștilor.

”Ieri, 12 ianuarie, în urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 59 de ani din Baia Mare. În fapt, în data de 01 noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că s-a produs un furt din locuință pe strada Dragoș Vodă. La fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o femeie de 59 de ani, care a relatat faptul că în timp ce a fost plecată din locuința de domiciliu, i-a fost sustras un telefon mobil aflat în interior pe o noptieră”, a precizat astăzi, 13 ianuarie, Poliția Maramureș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei este băimăreanul de 59 de ani. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!