Și-a amenințat fiica cu toporul. Incidentul s-a petrecut în Rozavlea. Un alt caz de agresiune asupra unui bărbat de 72 de ani a avut loc la Săcel

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au emis un ordin de restricție pe numele tatălui.

Acum, bărbatul, de 61 de ani, nu se mai poate apropia de fiica sa.

”Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rozavlea au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din localitate este amenințată. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 61 de ani și-ar fi amenințat fiica având un topor în mână. În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare”, a transmis Poliția Maramureș.

Un alt caz s-a înregistrat și la Săcel, unde un bărbat de 72 de ani a fost victima nepotului său.

”Ieri, 12 ianuarie, la ora 16.20, polițiștii din Săcel au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 72 de ani din comună, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 03.00, iar în urma unor discuții în contradictoriu cu nepotul său, un bărbat de 29 de ani, ar fi fost agresat fizic de către acesta”, a mai informat sursa citată.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 29 de ani și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!