Și-a bătut soția. Polițiștii din Ocna Șugatag l-au dus la spitalul din Sighet, la Psihiatrie

O vorbă din popor într-adevăr spune că ”Bătaia e ruptă din Rai” însă suntem în anul 2021, iar vremurile s-au schimbat așa cum și Codul Penal s-a schimbat dacă e să ne raportăm la ce a fost cu mulți ani în urmă.

Astfel că, cei care au ieșiri violente ar fi bine să și le înfrâneze pentru că pedepsele sunt suficient de aspre, iar polițiștii nu închid ochii.

Cele scrise mai sus vin ”mănușă” cazului de astăzi prezentat de Poliția Maramureș. Din nou o femeie a fost nevoită să treacă prin clipe de coșmar după ce soțul acesteia a bătut-o. Un telefon dat la 112 i-a trimis pe polițiști la familia din Berbești unde a avut loc agresiunea.

Poliția Maramureș: ”În cursul serii de ieri, 18 noiembrie, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați prins 112 cu privire la faptul că în localitatea Berbești s-a produs un scandal. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat patru persoane și au constatat faptul că un bărbat de 51 de ani și-ar fi agresat fizic soția, o femeie de 42 de ani. Victima a depus plângere penală împotriva soțului, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea internării la Secția de Psihiatrie. În cauză, polițiștii efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie.”

Pe ziaruldemaramures.ro la domeniile EVENIMENT și 112 găsiți și alte evenimente de acest gen.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!