ACTUALIZARE-Comisia de cercetare este la TAPARO pentru demararea anchetei.//19 echipaje de stingere la TAPARO. Pompierii încă se luptă cu flăcările care au cuprins azi-noapte hala de producție

În sprijin au venit pompierii din Cluj, Bistrița și Sălaj

Alarma a fost dată astăzi, 16 februarie, la ora 01.37. La fața locului s-au deplasat nouă echipaje de stingere ISU Maramureș și una de intervenție la înălțime. SVSU care operează și în zona localității Borcut a mobilizat alte cinci autospeciale.

Pentru că flăcările s-au extins pe o suprafață de 12.000 de mp, s-a solicitat sprijin și de la alte județe. Astfel, la hala de producție au mai intervenit pompierii din Cluj și Bistrița cu câte două autospeciale fiecare și cei de la Sălaj cu o autospecială. Astfel, pentru localizarea și stingerea incendiului au fost angrenate 19 autospeciale plus cea de intervenție la înălțime.

Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, Oana Gonczi-Alexa și la această oră (n.r.-08.25) se lucreaza la lichidarea incendiului.

ACTUALIZARE ora 23.00

Incendiul a fost stins în jurul orei 22.25.

ACTUALIZARE 17.02.2022

În această dimineață o comisie mixtă formată și din specialiști ISU Maramureș precum și specialiști din cadrul IPJ Maramureș s-au deplasat la fabrică pentru a demara ancheta în urma căreia se va stabili cauza care a dus la producerea incendiului violent, care s-a extins pe 12.000 de metri pătrați.

FOTO-VIDEO-ISU MM

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!