Breaking News

Crimă: O maramureșeancă și-a înjunghiat în piept concubinul cu un cuțit de bucătărie

În cursul serii de ieri, în urma unui scandal, femeia, în vârstă de 46 de ani, și-a înjunghiat concubinul în piept cu un cuțit de bucătărie. Apelul la 112 a fost dat pentru salvarea bărbatului însă medicii nu a mai putut face nimic pentru acesta.

În timpul altercației, fiicele femeii, una în vârstă de 18 ani și cealaltă de 13 ani, se aflau în camera alăturată. Apropiații spun că scandalurile în familie erau frecvente și aveau la bază gelozia bărbatului, de 36 de ani.

Femeia a fost dusă la audieri și urmează să fie evaluată psihiatric de specialiști din cadrul Spitalul Municipal Sighetu Marmației. În funcție de raportul acestora, procurorul de caz va dispune, cel mai probabil, reținerea acesteia sau internarea ei. Bărbatul a fost preluat de legiști pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei. Încidentul s-a petrecut într-o localitate din comuna Fărcașa.

ACTUALIZARE ora 09.45

Poliția Maramureș: Aseară, 19 noiembrie, la ora 21.56, polițiștii Secției 3 Fărcașa, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că într-un imobil din satul Sârbi, o persoană a fost înjunghiată. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat în imobil o femeie de 46 de ani, iar pe canapeaua dintr-o încăpere corpul unui bărbat de 36 de ani din Fărcașa, care prezenta două urme de înjunghiere la nivelul pieptului. La fața locului s-au deplasat două echipaje S.M.U.R.D., care au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate la ora 22.56 a fost declarat decesul bărbatului. Persoana banuită de comiterea faptei este femeia de 46 de ani.În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Femeia, care și-a înjunghiat în piept concubinul, cu un cuțit de bucătărie, a fost arestată

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!