După ce a gonit mașina kilometri buni, un tânăr din TG. Lăpuș a ajuns în Centrul de Reținere al Poliției Maramureș

Un localnic din Târgu Lăpuș, în cursul serii de ieri, mai exact la ora 20.35, a făcut o plângere la postul de Poliție din localitate sesizând faptul că i-a fost sustras autoturismul în urmă cu aproximativ o oră. Mașina era parcată în fața unui magazin de pe strada Piața Eroilor.

Un polițist din cadrul Compartimentului de Ordine și Siguranță Publică Târgu Lăpuș, aflat în timpul său liber, a observat autoturismul, care era condus spre Baia Mare. Acesta a pornit imediat în urmărirea mașinii. Goana nebună s-a încheiat pe strada strada Mihai Eminescu, unde autoturismul a fost oprit de polițiștii din Baia Mare.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul că la volanul autoturismului sustras, se afla un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Târgu Lăpuș, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mașina a fost recuperată de polițiști.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, a transmis instituția.

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!