Seini: Orbit de gelozie, a vrut să-și omoare iubita cu cuțitul. Medicii au salvat-o, iar el a ajuns în spatele gratiilor - Ziarul de Maramures

Seini: Orbit de gelozie, a vrut să-și omoare iubita cu cuțitul. Medicii au salvat-o, iar el a ajuns în spatele gratiilor

Incidentul s-a produs într-un imobil dezafectat din zona Gării C.F.R. din Seini. Aici, individul s-a întâlnit cu tânăra de 20 de ani. Deoarece fata nu a mai dorit să locuiască cu el, iar gelozia l-a orbit, bărbatul a vrut să o omoare cu cuțitul pe care-l avea asupra sa. Polițiștii au intrat pe fir după ce au fost alertați prin 112. Astăzi, Tribunalul Maramureș l-a trimis pe autor după gratii, pentru 30 de zile, acuzat de tentativă de omor.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 17 septembrie, la ora 18.40. Polițiștii din Seini au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe strada Cărămidăriei din oraș, s-a produs o agresiune fizică. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, într-un imobil dezafectat din zona Gării C.F.R. bărbatul de 30 de ani s-a întâlnit cu fosta concubină de 20 de ani, iar pe fondul geloziei și al faptului că aceasta refuză să mai locuiască împreună cu el, a lovit-o cu un corp înțepător-tăietor, provocându-i leziuni. Imediat după comiterea faptei bărbatul a fugit de la fața locului, înspre județul Satu Mare. Victima a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul județean de Urgență Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată la Secția chirurgie toracică. Aceasta necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar leziunile au pus în pericol viața victimei.

Duminică, 18 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Seini și a Postului de Poliție Comunal Apa, județul Satu Mare l-au prins pe bărbatul de 30 de ani, bănuit de comiterea unei fapte de tentativă la omor.

În baza probatorului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor. Astăzi, 19 septembrie, instanța Tribunalului Maramureș a decis să-l trimită după gratii pentru 30 de zile.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!