VIDEO-Femeie carbonizată, găsită în locuință de autorități. Incidentul nefericit s-a produs în Sat Șugatag

Femeia  a fost găsită carbonizată de pompierii care au fost chemați pentru stingerea incendiului produs la locuința acesteia, care se afla pe raza Sat Șugatag.

Apelul la 112 s-a făcut în jurul orie 11.20, iar la fața locului s-au deplasat imediat pompierii. 18 minute mai târziu, aceștia au anunțat faptul că în interior au găsit corpul neînsuflețit al unei persoane care era carbonizată. Din primele cercetări a reieșit faptul că ar fi vorba de o femeie, a relatat pentru Ziarul de Maramureș, Cornel Băbuț de la ISU Maramureș.

La această oră, la locația respectivă sunt mai multe echipaje de intervenție printre care și polițiști. Cei din urmă vor investiga împrejurările care au dus la decesul femeii.

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE ora 11.52

Cornel Băbuț, ISU Maramureș: ”Incendiu la o casă de locuit din Sat Sugatag. Intervin DP Sighetu Marmatiei, cu două echipaje de stingere si un EPA SMURD și SVSU Ocna Șugatag. La sosirea forțelor la fața locului, incendiul era în fază de ardere generalizata. În interior a fost gasit un trup neinsufletit, carbonizat. Probabil femeie. Se lucreaza in continuare la lichidarea incendiului.”

Video&Foto-ISU MM

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!