Bărbatul din Tisa care și-a tăiat nevasta cu un cuțit a fost arestat - Ziarul de Maramures

Bărbatul din Tisa care și-a tăiat nevasta cu un cuțit a fost arestat

Bărbatul care și-a tăiat nevasta cu un cuțit a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă de procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

”Tribunalul Maramureş a admis, în data de 25.11.2021, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a unui inculpat în vârstă de 44 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în data de 22 noiembrie 2021, în jurul orei 19:23, deplasându-se la domiciliul soacrei sale, unde se afla soţia sa, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan cu aceasta, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit, după care a plecat de la faţa locului. Prin fapta sa, inculpatul a pus în primejdie viaţa victimei”, se precizează în comunicatul de presă transmis astăzi, 26 noiembrie, de Tribunalul Maramureș.

Bărbatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac. Până la pronunțarea hotărârii dată de magistrații clujeni, acesta va rămâne în spatele gratiilor.

ERATĂ: Facem precizarea că ieri, 25 noiembrie, pe Buletinul de Presă publicat pe site-ul Poliției Maramureș, cazul a fost prezentat ca fiind o agresiune petrecută între un bărbat din Tisa și fosta soție a acestuia care domicilia în Bocicoiul Mare. Astăzi, Tribunalul Maramureș a relatat că incidentul s-a produs între un bărbat și soția sa. Chiar dacă cei doi erau despărțiți de aproximativ 3 luni de zile, nu înseamnă că sunt și divorțați.

Pe această cale atragem atenția Poliției Maramureș să fie mai responsabilă în transmiterea informațiilor către mijloacele de informare în masă.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!