1,18 milioane de lei pentru noul terminal al Aeroportului Internațional Maramureș - Ziarul de Maramures

1,18 milioane de lei pentru noul terminal al Aeroportului Internațional Maramureș

Fondurile suplimentate pentru Aeroportul Internațional Maramureș și pentru varianta ocolitoare a orașului Baia Mare se doresc a fi acordate în anul 2023, anunță senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Parlamentarii liberali au făcut amendamente la bugetul pe 2023 pentru acordarea fondurilor suplimentare.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: ”Așa cum v-am spus de multe ori, dezvoltarea și modernizarea infrastructurii Maramureșului este și va fi o prioritate pentru mine. Alături de colegii mei parlamentari Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe și împreună cu doamna deputat Oana Marciana Özmen, am depus și votat amendamentele la bugetul pentru 2023, prin care asigurăm fonduri atât pentru modernizarea și extinderea Aeroportului Internațional Maramureș, cât și pentru varianta de ocolire a municipiului Baia Mare. Sumele suplimentate prin aceste amendamente pentru cele două obiective se ridică la 2,36 milioane de lei, dintre care 1,18 milioane pentru Centura Ocolitoare a Băii Mari și 1,18 milioane pentru noul terminal al Aeroportului Internațional Maramureș. Modernizarea infrastructurii județului Maramureș și implicit creșterea calității vieții maramureșenilor reprezintă priorități pentru mine și voi lupta în continuare pentru a atrage cât ai multe fonduri și investiții pentru județul nostru.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: ”Într-o strânsă colaborare cu Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, facem toate demersurile posibile în Parlament pentru susținerea proiectelor benefice județului. Prin obținerea finanțării necesare pentru Aeroportul Internațional Maramureș și Centura Ocolitoare a Municipiului Baia Mare, avem convingerea că vom atrage noi investiții și vom crește nivelul de trai al maramureșenilor.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”Noul terminal al Aeroportului Internațional Maramureș și centura ocolitoare a municipiului Baia Mare vor ajuta la conectarea Maramureșului cu rutele de transport interne și internaționale, vor atrage investiții și vor duce la creșterea nivelului de trai al cetățenilor.”

Cele două proiecte, demarate de Ionel Bogdan, în acest mandat, sunt importante pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din județul nostru.

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș: ”Aceste două proiecte, pe care le-am demarat în calitate de președinte al Consiliului Județean Maramureș, sunt extrem de importante pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din județul nostru, în vederea atragerii de investiții și asigurarea de noi locuri de muncă. Mulțumesc parlamentarilor liberali pentru susținerea pe care o oferă proiectelor pentru modernizarea și dezvoltarea Maramureșului! Sprijinul lor este foarte important și am încredere că împreună, echipa liberală, vom reuși să realizăm obiectivele de investiții necesare pentru Maramureș și pentru maramureșeni.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!