Deputat Florin Alexe: Pași importanți pentru realizarea Variantei Ocolitoare a Municipiului Sighetu Marmației - Ziarul de Maramures

Breaking News

Deputat Florin Alexe: Pași importanți pentru realizarea Variantei Ocolitoare a Municipiului Sighetu Marmației

Se fac pași importanți pentru realizarea Variantei Ocolitoare a Municipiului Sighetu Marmației, a precizat deputatul PNL Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, pe pagina sa, de Facebook.

De precizat ar fi faptul că, pentru promovarea acestui obiectiv de investiții, a fost semnat un protocol de colaborare între CJ Maramureș și CNAIR.

Documentația realizată pentru analiza multicriterială – etapa a doua, aferentă studiului de fezabilitate pentru Varianta Ocolitoare Sighetu Marmației, promovată de către CJ Maramureș, a fost avizată în cadrul ședinței CTE – CNAIR. În urma analizei CNAIR, a fost recomandată dezvoltarea variantei de traseu care are kilometrul de început 0+000 în DN18 (km 58+900 al drumului național), respectiv kilometrul de sfârșit 4+150 la intersecția cu Str. Teplița (DN18 – km 69+260), a scris demnitarul.

Despre actuala șosea de centură a municipiului Baia Mare, Alexe a punctat faptul că, aceasta va fi reabilitată, lărgită la 4 benzi și va deservi ca drum de descărcare pentru Drumul expres Baia Mare – Satu Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!