Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL: Programul "Şcoala după şcoală" se va derula în unitățile de învățământ preuniversitar - Ziarul de Maramures

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL: Programul „Şcoala după şcoală” se va derula în unitățile de învățământ preuniversitar

În unitățile de învățământ preuniversitar, se va derula programul „Şcoala după şcoală”. Acesta include activităţi educative, pentru consolidarea competenţelor dobândite sau de accelerare a învăţării, precum și alte activități pentru susținerea dreptului la educație, inclusiv de tip recreativ sau de timp liber.

Anunțul a fost făcut de deputatul liberal Florin-Alexandru Alexe. Demnitarul îndeamnă cetățenii să intre pe www.legile-educatiei.pnl.ro și să lase un mesaj cu eventualele sugestii care ar putea îmbunătăți noile prevederi.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: ”Împreună, așezăm bazele unui sistem de învățământ mai bun, mai performant.”

50% creștere-BURSELE STUDENȚILOR

Creșterea cu 50% a finanțării pentru bursele studenților este prevăzută în noua Lege a Educației pentru învățământul superior. Cuantumul pentru constituirea fondului de burse crește de la 201 lei/lună la 300 lei/lună, pe toată durata anului, a mai precizat Florin-Alexandru Alexe.

Foto-Florin-Alexandru Alexe FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!