Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: Din postura de vicepreședinte al Camerei Deputaților, voi milita pentru reducerea risipei alimentare - Ziarul de Maramures

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: Din postura de vicepreședinte al Camerei Deputaților, voi milita pentru reducerea risipei alimentare

În urma susținerii oferite de parlamentarii liberali, voi reprezenta Partidul Naţional Liberal în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților, a scris pe pagina sa, de Facebook Florin-Alexandru Alexe.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: ”Este o mare onoare pentru mine să ocup o funcție în Biroul permanent al Camerei Deputaților. Din această poziție, voi rămâne un susținător activ al proiectelor necesare pentru obținerea independenței energetice a României, susținerea mediului antreprenorial și întărirea relației dintre stat și românii de pretutindeni. Sunt încântat că parlamentarii liberali din Maramureș vor ocupa funcții importante. În continuare, Călin Bota o să fie secretar al grupului PNL din Camera Deputaților, iar Cristian Niculescu Țâgârlaș a fost reconfirmat în funcția de președinte al Comisiei juridice din Senat. Împreună, vom face toate demersurile necesare pentru a pune interesele maramureșenilor în prim-plan.”

Acum, Camera Deputaților și-a reluat activitatea. Întreaga Europă se confruntă cu provocări economice, sociale și militare. Urmează o perioada dificilă pentru România, iar Parlamentul trebuie să pregătească cele mai potrivite măsuri pentru diminuarea efectelor cauzate de criza economică. Suntem determinați să protejăm cetățenii români și să susținem economia, a subliniat demnitarul.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: ”Din postura de vicepreședinte al Camerei Deputaților, voi milita pentru reducerea risipei alimentare și pentru asigurarea independenței energetice a României. Prin promovarea acestor proiecte, am convingerea că țară noastră poate face față provocărilor viitorului. Am speranța că toate grupurile parlamentare vor susține măsurile necesare sprijinirii cetățenilor.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!