Mai mulți bani pentru spitale. Este eliminat TVA-ul pentru proiectele de investiții în domeniul sănătății - Ziarul de Maramures

Mai mulți bani pentru spitale. Este eliminat TVA-ul pentru proiectele de investiții în domeniul sănătății

Călin Bota, deputat PNL Maramureș, și-a arătat sprijinul pentru proiectele de investiții în domeniul sănătății. Acesta a dat un vot favorabil în Camera Deputaților.

TVA-ul pentru proiectele de investiții în domeniul sănătății.

Călin Bota, deputat de Maramureș: ”Am votat în Camera Deputaților o lege importantă pentru spitalele din România și pentru organizațiile neguvernamentale care dezvoltă proiecte în sectorul medical. Potrivit proiectului adoptat, este eliminat TVA-ul pentru proiectele de investiții în domeniul sănătății. Achizițiile de materiale şi servicii destinate spitalelor, de la construcții noi, modernizare sau dotare vor fi scutite de la plata TVA, iar unitățile sanitare din România vor beneficia astfel de bugete pentru investiții cu 20% mai mari. Măsura va avea un impact pozitiv în domeniul sănătății și îl felicit pe colegul meu Bogdan Huţucă, președintele Comisiei de buget finanțe din Camera Deputaților, pentru că a avut o contribuție importantă pentru realizarea unui proiect funcțional, aplicabil tuturor unităților spitalicești din țară.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!