Călin Bota, deputat: Un strop din istoria și tradițiile din Țara Codrului în fața plenului Camerei Deputaților - Ziarul de Maramures

Călin Bota, deputat: Un strop din istoria și tradițiile din Țara Codrului în fața plenului Camerei Deputaților

M-am bucurat mult să pot aduce în fața plenului Camerei Deputaților, un strop din istoria și tradițiile din Țara Codrului, una din cele patru țări ale Maramureșului, în Camera Deputaților, a scris pe pagina sa, deputatul liberal Călin Bota.

”Împreună cu Ioan Călăuz, primarul localității Băsești, și colegii mei, deputatul Florin-Alexandru Alexe și senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, am organizat expoziția dedicată activității lui George Pop de Băsești, președintele Adunării Naționale de la 1 decembrie 1918, de la Alba Iulia, în fața plenului Camerei Deputaților. George Pop de Băsești este o personalitate marcantă a istoriei, un om care și-a dedicat întreaga viață crezului său, unirea tuturor românilor. Cu ocazia inaugurării expoziției, elevii Școlii Gimnaziale din Băsești au prezentat un program artistic special, bucurându-i pe cei prezenți cu dansurile și cântecele noastre de acasă”, a notat demnitarul.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!