Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 18-19 martie 2023

Sâmbătă, 18 martie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși, cei mici au întâlnire cu ”Clovnii în vacanță”, regia fiind semnată de  Ionel Tănasă și Iulian Bulancea.

Doi clovni colorați și simpatici împărtășesc cu cei din public întâmplările și experiențele lor de o viața, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață.

În distribuție: actorii Iulian Bulancea și Carmen Bulancea. Spectacolul durează 45 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul de dans contemporan ”Placebo”, concept, coregrafie și light design Arcadie Rusu.

Placebo este medicamentul minții noastre, care poate vindeca organismul de afecțiuni. Este speranța, conștientă sau inconștientă, că ne vom însănătoși. Placebo este metafora căutării unui tip de vindecare alternativă. “Placebo” este pastila de care medicina clasică a uitat, preocupată să ne trateze simptomele și nu cauza. Medicina spitalelor noastre definește sănătatea prin absența bolii și ne administrează tratamente cu prefixul “anti”. Ne separă corpul în părți componente și ignoră partea spirituală și emoțională. (Arcadie Rusu)

Din distribuția spectacolului fac parte membrii Companiei de dans contemporan Ex-CENTRIC DANCE TEAM: Alex Macavei, Alina Coteț, Brianna Waltner, Carla Waltner, George Pop, Raul Hotcaș, Roxana Florescu.

Spectacolul durează 60 de minute, preț bilet : 20 lei întreg și 10 lei cu reducere, pentru elevi, studenți, pensionari.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!