Florin Alexe: Programul Incluziune și Demnitate Socială va finanța proiecte pentru preșcolari, elevi și mame cu nou-născuți - Ziarul de Maramures

Florin Alexe: Programul Incluziune și Demnitate Socială va finanța proiecte pentru preșcolari, elevi și mame cu nou-născuți

Deputatul Florin Alexandru-Alexe a participat la întâlnirile organizate între Organismului Intermediar Regional pentru Programe Europene Capital Uman-Regiunea Nord Vest și potențialii beneficiari publici sau privați din județul Maramureș.

Întrevederile au avut ca scop promovarea oportunităților de finanţare disponibile prin două programe operaționale derulate de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, Programul Educație și Ocupare, respectiv Programul Incluziune și Demnitate Socială.

Florin Alexandru-Alexe, deputat PNL Maramureș: ”Împreună cu Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș și cu Liviu Miclăuș, director OIR PECU NV, am participat la două întâlniri între reprezentanții Organismului Intermediar Regional pentru Programe Europene Capital Uman – Regiunea Nord Vest și potențialii beneficiari publici sau privați din județul Maramureș, în vederea promovării oportunităților de finanţare disponibile prin două programe operaționale derulate de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, Programul Educație și Ocupare, respectiv Programul Incluziune și Demnitate Socială. Pentru Programul Educație și Ocupare se pot depune proiecte prin care peste 1 milion de cetățeni vor beneficia de educație, formare profesională și acces pe piața muncii. Bugetul total alocat pentru acest program este de 4,34 miliarde de euro.

Programul Incluziune și Demnitate Socială va finanța proiecte pentru preșcolari, elevi și mame cu nou-născuți. Bugetul total alocat pentru acest program este de 4,15 miliarde de euro.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!