Cristian N. Țâgârlaș a fost ales vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților, UNBR - Ziarul de Maramures

Cristian N. Țâgârlaș a fost ales vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților, UNBR

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a fost ales vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților, din cadrul UNBR.

Această poziție reprezintă o recunoaștere a eforturilor și dedicării demnitarului în domeniul juridic.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: ”Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor și m-au susținut în această campanie internă. Votul lor mă onorează și mă responsabilizează. Promit să muncesc din greu pentru a justifica încrederea și pentru a aduce beneficii semnificative membrilor Casei de Asigurări a Avocaților. Sunt convins că alături de întreaga echipă aleasă la conducerea Casei de Asigurări a Avocaților vom reuși să apărăm cât mai bine interesele avocaților. Această poziție reprezintă o recunoaștere a eforturilor și dedicării mele în domeniul juridic și mă motivează să continui să aduc schimbări pozitive în comunitatea avocaților. Îmi propun să mă implic activ în continuare în dezvoltarea și implementarea unor programe și servicii care să răspundă nevoilor și cerințelor avocaților, asigurându-le o protecție adecvată și acces la servicii de calitate.

Avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș este la primul mandat de senator și este președintele Comisiei Juridice din Senatul României.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!