(FOTO)Maramureș: Campania Vara Românilor a ajuns la final. Darius Pop: ”Am identificat mulți oameni valoroși” - Ziarul de Maramures

Breaking News

(FOTO)Maramureș: Campania Vara Românilor a ajuns la final. Darius Pop: ”Am identificat mulți oameni valoroși”

Campania „Vara Românilor” s-a finalizat în Maramureș, însă echipa AUR Maramureș va continua să străbată județul pentru a ține audiențe în teritoriu.

Deputatul AUR Maramureș, Darius POP, împreună cu membrii și simpatizanții partidului, au ajuns în tot județul Maramureș, în cadrul programului intitulat „Vara Românilor”.

În lunile iulie și august, demnitarul a ținut audiențe în teritoriu și s-a deplasat în toate orașele și comunele. Pe baza discuțiilor cu cetățenii, au fost identificate problemele și se va veni cu soluțiile practice la acestea, prin demersuri parlamentare, pentru a sprijini comunitățile locale.

”Am identificat mulți oameni valoroși, care ni se vor alătura. Vom lucra împreună, pentru a construi un viitor mai bun pentru maramureșeni. Fiecare contează, iar împreună vom avea succes”, a precizat Darius Pop, deputat AUR Maramureș.

Ca și o ultimă noutate, AUR depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD-PNL.

”Săptămâna viitoare începe o nouă sesiune parlamentară. Alianța pentru Unirea Românilor va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD-PNL condus de Marcel Ciolacu. Acțiunea AUR are drept scop oprirea politicii antinaționale și antisociale promovate de coaliția PSD-PNL și eliminarea măsurilor inițiate sau promovate de guvernele conduse de Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu prin care sunt amenințate cu falimentul mii de companii românești din construcții și agricultură”, s-a precizat în comunicatul de presă transmis astăzi, 1 septembrie, pe adresa redacției ziarului.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!