LIVE. Gabriela Hofer-Președinte Organizația de Femei AUR Maramureș. Deputatul Darius Pop invitat la ALTERNATIVE - Ziarul de Maramures

LIVE. Gabriela Hofer-Președinte Organizația de Femei AUR Maramureș. Deputatul Darius Pop invitat la ALTERNATIVE

Deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș a confirmat în cadrul emisiunii ALTERNATIVE faptul că, Gabriela Hofer este noul președinte al Organizației de Femei AUR Maramureș.

Gabriela Hofer are 55 de ani, este din Baia Mare, a avut două mandate de consilier local, a fost viceprimarul municipiului Baia Mare, manager al Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC) și director economic interimar la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș.

Gabriela Hofer a avut o contribuție impresionantă și în mediul de afaceri. Gabriela Hofer este dr. în management sanitar și este absolventă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Președintele Organizației de Femei AUR Maramureș este căsătorită și are doi copii. DETALII SUS IN VIDEO!

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”Doamna Gabriela Hofer este un om de calitate al județului Maramureș. (…) Experiența dânsei ne va ajuta să construim o echipă puternică. O cunosc pe doamna Hofer de mulți ani. (…) Este o femeie activă și noi avem nevoie în AUR de femei puternice. (…)Deschidem astfel Organizația de Femei AUR Maramureș având-o ca și lider pe doamna Gabriela Hofer. (…)” DECLARAȚIA INTEGRALĂ SUS IN VIDEO!

Alte subiecte abordate: Congresul N-V al femeilor AUR de la Cluj-Napoca, unde Gabriela Hofer și delegația femeilor de AUR Maramureș vor fi prezente; Linia VERDE pentru românii din DIASPORĂ; Campania ”Cumpără de la români!; Tinerii și drogurile; Sărbătoarea Castanelor vs. Neplata gunoaielor din Municipiul Baia Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!