(VIDEO)Primul candidat la funcția de consilier județean AUR Maramureș anunțat de deputatul Darius Pop - Ziarul de Maramures

Breaking News

(VIDEO)Primul candidat la funcția de consilier județean AUR Maramureș anunțat de deputatul Darius Pop

Deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș a prezentat oficial primul candidat la funcția de consilier județean al partidului pe care-l reprezintă, în cadrul unei conferințe de presă care s-a desfășurat weekendul trecut.

Este vorba despre Gheorghe-Jicu Pinte în vârstă de 61 de ani, care este inginer electromecanic. Acesta s-a născut în localitatea Odești, Maramureș. Este căsătorit și are un băiat în vârstă de 29 de ani și militează dintotdeauna pentru statornicia familiei și respectarea semenilor săi.

Pinte este unul din inginerii care au contribuit la proiectul de amenajare hidroenergetică Runcu-Firiza, care din păcate nu s-a finalizat. Acesta a lucrat și la mina Ilba până a început declinului din minerit. A intrat în AUR Maramureș din speranța de a se schimba ceva.

Gheorghe-Jicu Pinte, viitor candidat AUR Maramureș: ”Nu au fost la guvernare și trebuie să le dăm o șansă, mi-am spus înainte să cunosc echipa din Maramureș. Mi-au propus ulterior și am acceptat. Vom reuși în 2024 și vom schimba în bine viața noastră. Sunt optimist!

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș (conferinta de presa): ”Domnul inginer Gheorghe Pinte este unul din oamenii însemnați ai județului Maramureș deoarece a fost unul din inginerii care au pus bazele barajului de la Runcu. Știm cu toții că lucrările la acest baraj au început în vara anului 1988. Din păcate autoritățile nu au fost în stare să finalizeze proiectul. Urmează să venim cu o declarație de presă pe acest subiect. Domnul Pinte este viitorul nostru candidat la Consiliul Județean și îi mulțumim pentru încrederea dată și curajul său.

În cadrul conferinței de presă s-a discutat și despre pensiile speciale, ordonanțele guvernului de austeritate, dar și despre plafonarea prețurilor la alimentele de bază.

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”Când vine vorba să taie din privilegiile lor, adoptă legi neconstituționale, dar adoptă legi corecte pentru majorarea dărilor către stat. AUR a depus un proiect de lege pentru impozitarea pensiilor speciale. Aceste proiect este constitutional. Din păcate este blocat în Parlamentul României…” (Detalii sus in video)

La conferința de presa a participat și Mihai Burzo, candidat AUR Maramureș la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 2024 (VIDEO SUS).

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!