Călin Bota, deputat PNL Maramureș: Încep lucrările la pasajul suprateran de lângă Italsofa din Baia Mare - Ziarul de Maramures

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: Încep lucrările la pasajul suprateran de lângă Italsofa din Baia Mare

Moment așteptat de maramureșeni. Încep lucrările la pasajul suprateran de lângă Italsofa din Baia Mare, anunță deputatul liberal Călin Bota.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul de execuție cu reprezentanții companiei care a câștigat licitația, iar în cel mai scurt timp Antrepriza de Reparații și Lucrări – ARL Cluj, lider Strabag va începe lucrările la pasaj.

Valoarea proiectului este de 78 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Conform contractului, pasajul urmează să fie finalizat în termen de 12 luni de la atribuirea lui.

”Acest pasaj, care va face legătura cu centura ocolitoare a municipiului Baia Mare, va ajuta în mod direct la fluidizarea traficului în această zonă și la creșterea siguranței în trafic. Felicit pe toți cei implicați în realizarea acestui proiect important pentru Baia Mare și pentru Maramureș”, a precizat deputatul PNL Maramureș, Călin Bota.

  • Foarte bine că se face. Un nou subiect de campanie electorală. Cât de mult va îmbunătăți viața băimărenilor ,realizarea acestui pasaj.Cu siguranță lucrarea ascunde niste interese. Traficul este mult mai aglomerat in alte zone, probabil că pe acolo nu circula zilnic unii.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!