Alin Sebastian Bîrda și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Baia Sprie - Ziarul de Maramures

Alin Sebastian Bîrda și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Baia Sprie

Alin Sebastian Bîrda, primar: Orașul Baia Sprie și împrejurimile lui au fost și sunt acele meleaguri unde mi-am trăit copilăria, unde am devenit și m-am format ca om. Aici mi-am întemeiat o familie, aici am vecini, prieteni și cunoscuți. Acestui loc doresc să-mi dăruiesc în continuare priceperea alături de echipa mea, pentru această comunitate trăiesc și-mi doresc ca peste ani copiii mei să rămână bucuroși și mândri de aceste locuri, să fie băisprieni.

Am ales să candidez pentru funcția de primar al Orașului Baia Sprie. M-am consultat cu familia, cu colegii și cei apropiați mie și am luat decizia de a continua munca și proiectele începute pentru Baia Sprie. Știu că mai sunt multe lucruri de făcut, am o strategie de dezvoltare bine definită pentru Baia Sprie. Vreau să continui proiectele începute și să reușesc să aduc și mai multe fonduri europene nerambursabile care să schimbe total orașul nostru și localitățile aparținătoare.

Am început cu un buget sărac, cu nevoia acută de a găsi resurse, pe care în timp am reușit să-l redresez cu multă muncă, cu o gospodărire atentă și cu multă, multă susținere cu fondurile nerambursabile.

În prezent știu ce am de făcut, am câștigat experiență și am și o echipă performantă. Consider că pot să fac performanță și să fac din Baia Sprie un oraș de calibru.

Au fost alături de mine, la depunerea dosarului de candidatură colegii mei candidați la funcția de consilieri locali și colegii din conducerea PNL Maramureș, domnul Ionel Bogdan, candidat la Primăria Municipiului Baia Mare, domnul Bogdan Ștețco Bogdan, candidat la președinția Consiliului Județean Maramureș și domnul deputat Călin Bota. Le mulțumesc pentru susținere și știu sigur că din 9 iunie vom lucra împreună pentru progresul județului Maramureș.

Vă mulțumesc pentru încredere și susținere.

Cu respect,
Primar Bîrda Sebastian Alin,
Candidat PNL la Primăria Orașului Baia Sprie

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!