Peste 300 de indicatoare rutiere, 49 de locații semaforizate, străzi și bulevarde din Baia Mare au fost curățate - Ziarul de Maramures

Breaking News

Peste 300 de indicatoare rutiere, 49 de locații semaforizate, străzi și bulevarde din Baia Mare au fost curățate

Înaintea sărbătorilor pascale, administrația publică locală a demarat o acțiune amplă de curățarea și întreținere a indicatoarelor rutiere aflate pe raza Municipiului Baia Mare. Nici semafoarele nu au scăpat de vigilența administrației, acestea fiind și ele igienizate și reparate acolo unde a fost cazul.

De asemenea au fost curățate și indicatoarele de orientare din sensurile giratorii și panourile albe de delimitare a trotuarelor, care urmează să fie vopsite. Și corpurile de iluminat au fost curățate, iar lămpile/becurile au fost înlocuite acolo unde a fost nevoie.

În total, au fost igienizate și efectuate lucrări de întreținere în 49 de locații semaforizate și la peste 300 de indicatoare rutiere.

Tot înaintea sărbătorilor a fost demarată și o acțiune de curățenie generală pe principalele bulevarde din municipiu. Au fost spălate străzile și trotuarele cu spumă activă, s-a măturat și spălat mecanizat pe bulevardele Unirii, Regele Mihai I, Traian, Republicii, străzile 22 Decembrie, Mihai Eminescu. Acțiunea a continuat și pe celelalte artere principale din oraș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!