LIVE. Dr. Andreas Friedl și Florian Sălăjanu, la ALTERNATIVE. Oameni dedicați comunității noastre - Ziarul de Maramures

LIVE. Dr. Andreas Friedl și Florian Sălăjanu, la ALTERNATIVE. Oameni dedicați comunității noastre

Dr. Andreas Friedl și Florian Sălăjanu au fost astăzi invitații jurnalistei Anamaria Avram la ALTERNATIVE. Ambii sunt înscriși pentru prima dată în cursa electorală.

🟩Florian Sălăjeanu este candidat PSD Maramureș pentru Parlamentul European și Consiliul Local al Municipiului Baia Mare

🟦Dr. Andreas Friedl este candidat PSD Maramureș pentru funcția de consilier județean

🟫Astazi ii cunoastem pe cei doi candidati si aflam de ce au ales sa candideze. Aflam ce schimbari pot sa aduca pentru Municipiul Baia Mare si implicit pentru judetul Maramures.

🟩Mulți l-ar fi preferat în postura de candidat de primar în Baia Mare, ținând cont de impactul schimbărilor pozitive pe care le-a adus domeniului social din Baia Mare în ultimii 25 de ani. Florian Sălăjeanu a considerat că poate extinde expertiza acumulată și, totodată, poate face un pas decisiv în Parlamentul European, dar nu a renunțat la ideea de a promova proiecte sociale de succes la nivelul administrației locale, unde candidează la Consiliul Local Baia Mare pe lista PSD.

Florian Sălăjeanu se află la prima participare într-o competiție electorală. Până acum, s-a dedicat domeniului atât de necesar pentru societate, cel asistenței sociale. A activat la nivelul Asociatiei ASSOC, organizație al cărei președinte și fondator este de aproape 30 de ani. După alegerile din 9 iunie, Florian Sălăjeanu se va regăsi în postura de ales, tocmai de aceea este important să aflăm care sunt proiectele sale de viitor.

🟦Oameni noi și dedicați comunității au ales să facă politică alături de PSD Maramureș pentru a aduce un suflu nou prin ideile lor inovatoare, iar dr. Andreas Friedl – medic specialist urolog la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare este unul dintre ei.

A ales echipa PSD din dorința de a aduce normalitate în sistemul medical prin dotarea eficientă a serviciilor din cadrul Spitalului Județean de Urgență și oferirea de servicii medicale în condiții optime pacienților care aleg această unitate spitalicească. Un alt obiectiv politico-administrativ îl reprezintă atragerea de fonduri nerambursabile pentru dotarea cu aparatură medicală a spitalelor prin implementarea cercetării medicale avansate ca sursă de finanțare, dar și atragerea de personal medical, – în special medici -, în județul Maramureș prin susținerea performanței. Și dr. Andreas Fridl intră pentru prima oară într-o competiție electorală, fiind candidat al PSD Maramureș pentru o poziție de consilier județean.

Vă invităm să urmăriți emisiunea în VIDEO SUS!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!