Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, prezent la Chișinău. Demnitarul a participat la o ședință de lucru cu parlamentarii moldoveni - Ziarul de Maramures

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, prezent la Chișinău. Demnitarul a participat la o ședință de lucru cu parlamentarii moldoveni

Senatorul de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș a participat la o ședință de lucru cu parlamentarii moldoveni. În cadrul întâlnirii s-a pus accent pe reformele necesare în domeniul Justiției.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL: ”M-am reîntors cu bucurie la Chișinău pentru mai multe întâlniri de lucru cu parlamentarii moldoveni. Alături de colegii mei din Comisia juridică a Senatului României, am participat la o ședință cu membrii Comisiei juridice a Parlamentului Republicii Moldova, cu scopul de a intensifica dialogul parlamentar și colaborarea pe proiecte legislative de interes comun pentru ambele state. Mi-a făcut o deosebită plăcere să discutăm împreună despre necesitatea realizării unor reforme în domeniul Justiției, bazate pe experiența acumulată până în prezent. În momentul actual, există dezbateri majore, atât la București cât și la Chișinău, legate de realizarea unor reforme importante care privesc sistemul judiciar, iar implicarea comisiilor juridice în aceste decizii este absolut necesară.”

Demnitarul consideră că prin intermediul acestor ședințe comune ale comisiilor juridice se contribuie în mod real la dezvoltarea relațiilor dintre România și Republica Moldova și este un lucru benefic faptul că pot fi inițiate discuții pe teme de actualitate pentru cele două țări.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!