Dorul de…acasă. Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”Port în suflet Maramureșul natal, populat de oameni cu suflete mari și primitoare”

Când sunt vremelnic departe de România, port în suflet Maramureșul natal, cu peisajele sale unice, populat de oameni cu suflete mari și primitoare, ce își păstrează cu sfințenie tradițiile și obiceiurile strămoșești.

Turiștii, care vizitează plaiurile maramureșene găsesc liniștea și echilibrul specific satului românesc, înconjurați de natură, credință și iubire. Măreția peisajelor, portul unic prin simplitatea sa, masa cu bucate tradiționale și prezența oamenilor buni și credincioși sunt argumente care te încarcă cu energie pozitivă și îți asigură liniștea sufletească.

Maramureșenii sunt oameni simpli, dar bogați spiritual, cu inimi mari, vizibile prin cămășile despicate la piept, care poartă cu mândrie pe cap clopuri mici ce semnifică verticalitatea și demnitatea unui popor care nu-și pleacă fruntea decât în fața lui Dumnezeu.

Vă invit să vizitați Maramureșul plin de istorie și credință pentru a descoperi trecutul și prezentul comunităților sale, o experiență unică pe care o veți păstra în inimă pentru totdeauna.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator de Maramureș

Foto-Cristian Niculescu Țâgârlaș, FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!