(VIDEO)Darius Pop, deputat AUR Maramureș: Ne dorim produse românești, de calitate, și nu importuri de slabă calitate. - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Darius Pop, deputat AUR Maramureș: Ne dorim produse românești, de calitate, și nu importuri de slabă calitate.

Susțin cu tărie agricultorii și agricultura românească!

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: Susțin cu tărie agricultorii și agricultura românească! Trebuie revitalizat acest segment vital al economiei. Ne dorim produse românești, de calitate, și nu importuri de slabă calitate.

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”Referitor la agricultori trebuie să vă spun că avem cele mai mici subvenții din Uniunea Europeană. Producătorii stau cu fructele și legumele în depozit și asta în cazul în care beneficiază de acel depozit. În centrele comerciale se vând produse de slabă calitate, aduse din străinătate. Trebuie dezvoltată capacitatea de producție autohtonă. Subvențiile pentru agricultori trebuie să fie majorate. Sunt necesare programe de achiziționare a utilajelor prin împrumuturi cu dobânzi subvenționate de stat. Românii merită alimente românești de bună calitate și nu produse pline de pesticide venite de peste graniță. România nu este o țară de consum! România are capacitatea să se întrețină!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!