Interviu. Minaur are un nou căpitan de echipă - Ziarul de Maramures

Interviu. Minaur are un nou căpitan de echipă

Începând din acest sezon, Minaur are un nou căputan de echipă în persoana pivotului Robert Nagy, printre altele compoment și al echipei naționale.

Robert Nagy a acordat un scurt interviu, în care vorbește despre el și despre Minaur.

R: Ești noul căpitan al echipei. Ce reprezintă asta pentru tine?.

Robert Nagy: Este o onoare pentru mine, e ste o onoare să fiu căpitanul Minaurului. Este ceva ce mi-am dorit de mult timp, pentru că sunt crescut în această sală și în acest oraș. Este ceva extraordinar și mă bucur foarte mult. Nici nu am jucat în altă parte decât în Baia Mare, iar acum pot avea onoarea să fiu noul căpitan.

R: Minaur este angrenată pe patru fronturi în sezonul 2024-2025. Trebuie să ținem steagul sus, pentru că în precedentele ediții ne-am descurcat bine atât pe plan intern cvt și internațional.

Robert Nagy: Vine un sezon foarte greu. Din fericire avem și niște jucători noi, care ne pot ajuta. Important este să rămânem toți sănătoși. Eu am foarte mare încredere în noi că putem obține rezultate bune.

R: Prima competiție oficială este Supercupa. Cum mergeți la Pitești?

Robert Nagy: Supercupa este primul turneu după intersezon, este prima competiție oficială după amicale. Echipele sunt la final de pregătire. Probabil nu va fi cel mai bun joc din partea echipelor participante, pentru că toți vor mai avea de făcut reglaje, însă toată lumea va dori să demonstreze valoare și forță.

R: E un avantaj pentru Minaur că nu s-a schimbat foarte mult lotul?

Robert Nagy: Da. Cred că este un avantaj că nu au fost multe schimbări în lotul nostru. Însă, dacă ne referim strict la Supercupă, nici la celelalte echipe nu au fost mari schimbări. Doar la Dinamo au venit jucători mulți, însă vom vedea cât de repede vor reuși să se omogenizeze. Fiecare echipă are însă șansele ei. Timp trebuie pentru toată lumea.

R: Liga Zimbrilor pare mai puternică decât sezonul trecut.

Robert Nagy: Da, din punctul meu de vedere, în ultimii ani, Liga Zimbrilor a crescut în fiecare an. Pare mai greu sezonul acesta, dar și noi suntem mai puternici, și noi muncim, cred că ne vom descurca.

R: Despre cupele europene?

Robert Nagy: Sincer, nu știm tare multe despre adversara noastră sau eu nu știu tare multe, dar este vreme să aflăm. Mai este mult până atuni. Deocamdată ne axăm pe pregătire și pe ceea ce mai e de făcut.

Informații și foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!