AVARIE LA CONDUCTA DE TRANSPORT APĂ POTABILĂ DIN CARTIERUL UNIRII - presiune scăzută/ lipsă apă pentru utilizatorii din orașul Sighetu Marmației și zonele limitrofe - Ziarul de Maramures

AVARIE LA CONDUCTA DE TRANSPORT APĂ POTABILĂ DIN CARTIERUL UNIRII – presiune scăzută/ lipsă apă pentru utilizatorii din orașul Sighetu Marmației și zonele limitrofe

S.C. Vital S.A.- Agenția Sighetu Marmației anunță utilizatorii că în vederea remedierii avariei produse la conducta de transport apă potabilă, din data de 20.08.2024, va fi presiune redusă la apa potabilă / lipsă apa potabilă în tot orașul Sighetu Marmației și localitățile limitrofe.

Din cauza complicațiilor apărute în timpul lucrărilor de reparații, am fost nevoiți să prelungim întreruperea furnizării apei până la remedierea avariei și ulterilor până la încărcarea, aerisirea și reglarea sistemului. Zonele menționate mai sus rămân în continuare afectate, iar pe măsură ce bazinul și sistemul se încarcă, distribuția va fi reluată treptat în zonele afectate.

De asemenea, la punerea în funcțiune calitatea apei va fi afectată la indicatorul turbiditate, urmare a manevrelor de echilibrare a sistemului de alimentare cu apă .

Ne cerem scuze față de utilizatorii noștri pentru aceste incidente independente de voința noastră și îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca această perioada cu presiune redusă/lipsă apă potabilă să fie cât mai scurtă!

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, dispeceratul S.C. VITAL S.A. vă stă la dispoziție la numerele de telefon. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulțumim pentru înṭelegere.

SC VITAL SA

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!