A început ultima sesiune parlamentară din acest mandat. Sorin Vlașin, senator: Obiectivul va fi sprijinirea dezvoltării comunităților locale - Ziarul de Maramures

A început ultima sesiune parlamentară din acest mandat. Sorin Vlașin, senator: Obiectivul va fi sprijinirea dezvoltării comunităților locale

A început ultima sesiune parlamentară din acest mandat. Astfel că, parlamentarii au început munca fie în Camera Deputaților, fie în Senatul României. Alegerile parlamentare vor avea loc duminică, 1 Decembrie 2024. În contextul dat, parlamentarii care candidează pentru un nou mandat vor intra în campanie electorală cu 1 noiembrie 2024 și până la 30 noiembrie 2024.

Prin urmare, toate proiectele de lege pe care le au acum în derulare vor încerca să le ducă cât mai spre final, pentru ca acestea să fie implementate. Senatorul Sorin Vlașin merge pe sprijinirea comunităților locale așa cum a făcut-o și până acum.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Am început astăzi o nouă sesiune parlamentară, și ultima din acest mandat. Așa cum am promis, încă de la depunerea jurământului, rămân, zi de zi aproape de maramureșeni. Obiectivul va fi și în această perioadă sprijinirea dezvoltării comunităților locale, adoptarea unor noi măsuri în beneficiul tuturor maramureșenilor și a românilor în general. PSD și-a îndeplinit toate obiectivele asumate în programul de guvernare și continuă eforturile pentru realizarea unei creșteri economice sustenabile, consolidarea unui stat puternic și un trai mai bun pentru toți românii. Rămânem aproape de oameni, pentru că nouă ne pasă cu adevărat de români și de România! Doamne ajută!”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!