Sorin Vlașin, senator: ”Am interzis păcănelele în localitățile care au o populație de sub 15 mii de locuitori” - Ziarul de Maramures

Breaking News

Sorin Vlașin, senator: ”Am interzis păcănelele în localitățile care au o populație de sub 15 mii de locuitori”

Săptămâna aceasta, parlamentarii au decis eliminarea păcănelelor din localitățile care au sub 15.000 de locuitori.

Astfel, sălile de jocuri de noroc cu păcănele vor trebui scoase în afara localităților care au sub 15.000 de locuitori. O altă modificare prevede micșorarea panourilor publicitare outdoor la jocurile de noroc la 35 de metri.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Parlamentul a votat scoaterea păcănelelor din peste 90 la sută din localitățile din România. Cu curaj și determinare, PSD stopează acest flagel care a distrus mii de vieți și a destrămat sute de familii. Premierul Marcel Ciolacu și-a asumat acest „război” cu păcănelele și iată că, am câștigat. Pentru PSD, prioritatea este protejarea oamenilor de acești vânzători de iluzii, care este mai importantă decât niște bani în plus aduși la buget obținuți pe suferința oamenilor. Am crescut taxele pentru jocurile de noroc, am reglementat mai bine domeniul, am interzis păcănelele în localitățile care au sub 15 mii de locuitori și vom continua să luăm măsuri până când lucrurile vor fi sub control. La fel, vom lupta să stopăm și alte fenomene care distrug vieți, cum este traficul de droguri.”

Cei care nu respectă noile reguli vor fi sancționați cu amenzi cuprinse între 10.000 lei și 200.000 lei.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!