Circulație închisă pe mai multe străzi și bulevarde pentru competiția „Baia Mare Half Marathon” - Ziarul de Maramures

Breaking News

Circulație închisă pe mai multe străzi și bulevarde pentru competiția „Baia Mare Half Marathon”

În data de 6 octombrie 2024, în Municipiul Baia Mare va fi organizată cea de-a IV-a ediție a competiției de alergare în aer liber pe șosea „Baia Mare Half Marathon”. Prin urmare, Comisia Municipală de Sistematizare a Circulație a dat aviz favorabil pentru desfășurarea evenimentului sportiv pe străzile și bulevardele din Baia Mare.

CLICK: Circulație auto închisă în perioada 25-29 septembrie 2024. Vezi aici, străzile!

În acest context, sâmbăta și duminica viitoare, 5 – 6 octombrie, vor fi introduse următoarele restricții de circulație:

închiderea parcării din Piața Libertății (fața hotelului Minerul-amplasare scenă), parcarea de pe strada Podul Viilor și parcarea de pe strada Gheorghe Șincai (tronson str. Podul Viilor-magazin Central), începând cu ziua de sâmbătă, 05 octombrie 2024, orele 16:00 până duminică, 05 octombrie 2024 orele 15:00, zonă cu poartă START/SOSIRE;

închiderea integrală a traficului rutier în intervalul orar 6,00-14,00 pe arterele de circulație din Piața Libertății și pe artera de circulație, strada Gheorghe Șincai-Piața Revoluției;

– închiderea integrală a traficului rutier în ziua de duminică 06 octombrie 2024, intervalul orar 6,00-14,00 pe următorul traseu:

-START Piața Libertății (de la str. Podul Viilor până la magazin Central;
– străzile: Gheorghe Șincai – Culturii (zona Colegiului Național V. Lucaciu) – Podul Culturii – B-dul Independenței (prin fața Bibliotecii Județene) – B-dul Independenței (se face bucla de la Universitate) – retur pe B-dul Independenței – Universitate – Victoriei – Podul Viilor (FINISH în zona de start).

– Închiderea și securizarea în intervalul orar 8:00 — 1 3:00 a traseelor de concurs:

Start Piața Libertății ( de la intersecția cu Podul Viilor la magazin Central) – str. Gh. Șincai – str. Culturii – B-dul lndependenței (prin fața Bibliotecii Județene) – B-dul Independenței până în zona Transgold (spălătorie auto) – retur pe B-dul Independenței până la Universitate – str. Victoriei – str. Podul Viilor – Piața Libertății, sosire.

-pentru B-dul Independenței – închidere și securizare pentru toate benzile, ambele sensuri;

-pentru strada Victoriei – închidere și securizare prima bandă, cea de pe partea cu Colonia Pictorilor, biserica Catolică Sf. Anton de Padova.

!!! Rămâne deschisă circulația pe strada Victoriei pe câte un sens de mers și se va prelua traficul de pe strada Minerilor, banda care merge către strada Victoriei. >închidere integrală Podul Viilor și strada Podul Viilor până la Piața Libertății.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!