LIVE: Gabriel Zetea cere parlamentarilor de dreapta din Maramureș, să renunțe la pensia specială - Ziarul de Maramures

Breaking News

LIVE: Gabriel Zetea cere parlamentarilor de dreapta din Maramureș, să renunțe la pensia specială

Șeful PSD MM cere parlamentarilor sa-si dea demisia cu o zi înainte de închiderea mandatelor

Deputatul Gabriel-Valer Zetea, președintele PSD Maramureș și viitor președinte al Consiliului Județean Maramureș cere parlamentarilor din Maramureș, cu precădere acelora care au tot pedalat pe ideea desființării pensiilor speciale, să își dea demisia cu o zi înaintea închiderii mandatelor de parlamentar pentru a renunța astfel la pensiile speciale.

Deputat Gabriel-Valer Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Parlamentarii până la acest final de mandat sunt beneficiari de pensii speciale. Eu o să-mi dau demisia înainte de finalizarea mandatului de parlamentar și chiar dacă unii de dreapta vorbesc despre pensiile speciale, eu nu o să beneficiez de această pensie. Parlamentarii, cei care candidează în acest moment și care sunt în spațiul public critici ai pensiilor speciale sunt beneficiari de pensii speciale. Îi provoc și pe ei. Uite, pe cei care sunt la primul mandat, care nu sunt beneficiari din urmă, să-și dea demisia cu o zi înainte de finalizarea mandatului și astfel, nu vor mai fi beneficiari de pensii speciale. De exemplu dl Brian de la USR critică pensiile speciale în spațiul public, dar dacă rămâne până la finalul mandatului este beneficiar de pensie specială. Să-și dea demisia cu o zi înainte de finalul mandatului așa cum a făcut Marcel Ciolacu, care face acest lucru de trei mandate. Marcel Ciolacu cu o zi înainte de finalizarea mandatului își dă demisia și nu beneficiază de pensie specială. Parlamentarii de dreapta care critică această măsură nu își dau demisia…”

Discuțiile pe acest subiect au avut loc în cadrul emisiunii ALTERNATIVE transmisă ieri, 25 septembrie, pe pagina de Facebook a Ziarului de Maramureș.

ALTE TEME IMPORTANTE DEZBĂTUTE ÎN EMISIUNE:

📣De ce renunță presedintele PSD MM, Gabriel-Valer Zetea, la salariul de deputat și pensia speciala în favoarea unui salriu mai mic de președinte CJ Maramureș? Explicația în VIDEO SUS!
‼️Legea pentru Klaus Iohannis și ce doresc maramureșenii de la PSD MM, sa fie sau nu VOTATA în Parlamentul României ❓️ Raspunsul ÎN VIDEO SUS!
🔴Final de mandat pentru președintele PSD MM. În octombrie depune jurământul pentru functia de președinte CJ MM
🟢Viceprimarii Municipiului Baia Mare și vicepreședinții Consiliului Județean Maramureș 2024-2028-negocieri
🟠LISTA candidaților PSD MM la alegerile parlamentare
🟤SMID, replica în urma unei postari
🟡FORTZA ZUUUU vs. Sarbatoarea Castanelor
🔵Bugetul județului Maramureș sub 0 lei spre -infinit, moștenirea lăsată de președintele Ionel Bogdan viitorului președinte Gabriel-Valer Zetea
🍏Distincția de cetățean de onoare va fi acordata unor personalități din muzica romaneasca.

Vă invităm să urmăriți emisiunea în VIDEO SUS!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!