60 de taximetriști au fost verificați astăzi de polițiștii locali băimăreni. Acțiunea s-a desfășurat în mai multe stații de taxi

Chiar dacă polițiștii locali au verificat astăzi 60 de taximetriști, niciunul nu a fost sancționat. Acțiunea de control a avut un caracter preventiv, de informare, cu privire la obligațiile legale ce le revin.

Totuși, taximetriștii au prezentat polițiștilor locali autorizația eliberată de Primăria Municipiului Baia Mare și documentele de plată a taxelor. Cei care au fost gasiți cu nereguli au fost îndrumați spre Serviciul Public Ambient Urban, situat pe Aleea Serelor, pentru a-și achita dările. Mai mult, aceștia vor putea ridica autorizațiile până vineri, 26 martie 2021 și astfel să intre în legalitate. În caz contrar, la urmatoarele controale, polițiștii locali vor aplica sancțiuni contravenționale, amenda fiind cuprinsă între 500 și 1.000 de lei.

Acțiunea de astăzi a fost derulată în mai multe stații de taxi aflate pe raza municipiului Baia Mare. Polițiștii locali au fost prezenți în zona Bucla, Vivo, Gara CFR, Bulevardul Traian, Unirii-Casa Vacanței și Centrul Vechi-Piața Millennium.

Acțiunile Poliției Locale au fost dispuse de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!