Alte două chioșcuri abandonate au fost ridicate de polițiștii locali de pe Bulevardul Traian și Bulevardul București

Două chioșcuri au fost ridicate de polițiștii locali, în cursul zilei de ieri și de astăzi. Este vorba despre chioșcul care era amplasat pe Bulevardul Traian din dreptul imobilului cu nr. 10. Cel de-al doilea chioșc s-a aflat pe Bulevardul București între imobilele cu nr. 10-12.

Chioșcurile au fost abandonate, de către o societate comercială, care avea ca și obiect de activitate vânzarea presei. Construcțiile din tâmplărie de aluminiu se aflau în stare avansată de degradare. După ce au fost demontate și transportate, cele două construcții au fost depozitate în incinta SC URBIS SA.

Pe această cale, Direcția Poliția Locală Baia Mare roagă cetățenii să sesizeze instituției zonele unde întâlnesc construcții similare. Informațiile pot fi transmise la adresa poliţia.locală@baiamare.ro sau telefonic la numerele 0372.702702 / 0262.218961.

Acțiunea a fost inițiată de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș prin Direcția Utilități, din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, în colaborare cu Serviciul Corp Control-Biroul Disciplina în Construcții din cadrul Direcției Poliția Locală.

Vă reamintim faptul că ultima acțiune de acest gen s-a desfășurat în ziua de 2 martie 2021, iar anterior, în luna noiembrie 2020. Chioșcurile au fost amplasate în zona Buclă, pe Bulevardul Republicii intersecție cu strada George Coșbuc, respectiv la intersecția străzilor I.L. Caragiale cu Victoriei.

Polițiștii locali contiună acțiunea de ridicare a chioșcurilor abandonate pe domeniul public.

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!