(VIDEO)Prima procedură de inseminare artificială la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Prima procedură de inseminare artificială la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Premieră pentru Maramureș: La Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare se realizează prima procedură de inseminare artificială.

CLICK: (VIDEO)Lucrări de reabilitare și modernizare UPU SJ Baia Mare. Finanțarea este asigurată de la bugetul județului Maramureș

”Această realizare marchează avansul serviciilor medicale în regiune, evidențiind performanța și competența personalului medical. Cu această intervenție disponibilă locală, comunitatea maramureșeană va beneficia de acces la tratamente de fertilitate de înaltă calitate, reducând necesitatea călătoriilor în alte zone pentru astfel de proceduri. Se deschid noi perspective pentru sănătatea și bunăstarea familiilor din Maramureș”, a scris pe pagina de Facebook, Ionel Bogdan, șeful administrației județene.

La unitatea medicală a avut loc astăzi, 7 februarie, o conferință de presă organizată de managerul spitalului, Alexandru Oros, fiind invitat și președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan. Alături de aceștia au fost prezenți și dr. Timiș Găvrilă-șeful Secției Ginecologie, dr. Florentina Damian-șefa Laboratorului unității medicale, directorul medical dr. Bogdan Lucian și Georgeta Banyai, biolog.

Alexandru Oros, manager Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare: ”Dăm drumul la primul cabinet de reproducere umană asistată. Am avut deja două paciente, una de 23 de ani și cealaltă de 30 de ani care au beneficiat de noul serviciu.” (DETALII JOS ÎN VIDEO!-CLICK)

De acum, cuplurile care își doresc să aibă copii, dar întâmpină dificultăți în ceea ce înseamnă procrearea, se pot adresa cu încredere specialiștilor din cadrul Spitalului Județean Baia Mare. De precizat ar fi faptul că, peste 17% din cuplurile din România sunt infertile, iar acest procent este pe un trend ascendent, din păcate.

Iată că, managerul spitalului împreună cu echipa de medici și cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș au reușit să finalizeze acest proiect care poate să aducă bucurie în sânul tinerelor familii, care își doresc să devină părinți.

De astăzi se derulează programul de inseminare artificială în Spitalul Județean Baia Mare! DETALII IN VIDEO, JOS!

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!