Baia Mare: Clujeancă, la cules de lalele… Femeia le-a rupt din rondourile de flori aflate în zona Gării CFR și Semilună, cu gândul să le vândă

Amatorii de flori au dat iama în rondourile proaspăt aranjate de angajații Serviciului Public Ambient Urban (SPAU) Baia Mare. Polițiștii locali au fost pe fază.

O astfel de amatoare a intrat în colimatorul polițiștilor locali de la Biroul de Ordine Publică-Direcția Poliția Locală. Femeia, domiciliată în localitatea Borșa, județul Cluj a fost văzută în timp ce ”culegea” mai multe fire de lalele din rondoul aflat în zona Semilunii. Ulterior, aceasta a recunoscut că tot ea a fost cea care a rupt florile și din rondourile aflate în fața Gării CFR. Asupra ei, polițiștii locali au găsi 35 de fire de lalele. Florile au fost predate la SPAU.

Clujeanca a fost sancționată contraventional, amenda aplicată fiind în sumă de 1.000 de lei (HCL.nr.223/2013).

Conducerea Direcției Poliția Locală Baia Mare roagă cetatenii Municipiului Baia Mare să sesizeze telefonic la Dispeceratul Poliției Locale, la numerele de telefon 0372702702 sau 0262/218961, când constată astfel de cazuri pentru a dispune măsurile legale necesare.

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!