ACTUALIZARE-Starea tinerei este în continuare gravă.//O tânără de 18 ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare. Fata este în comă

ACTUALIZARE, 24.11.2021, ora 09.15 –În această dimineață, dr. Vasile Pop a relatat pentru Ziarul de Maramureș faptul că starea tinerei este în continuare gravă. Medicii se luptă să o țină în viață. I s-a administrat sânge, dar și plasmă datorită unei hemoragii. Se fac din nou investigații și analize. Tânăra se află în acest moment la ATI. Prognosticul rămâne unul rezervat.

***

O tânără a cazut de la etajul opt al unui bloc situat pe Bulevardul Traian, in zona Dalia in aceasta seara.

Fata, in cadere, s-a oprit pe plafonul de deasupra magazinelor de la parter.

Victima a fost preluata de un echipaj SMURD care a transportat-o la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Revenim cu detalii

ACTUALIZARE ora: 19:38

Vecinii care locuiesc la etajul 1 al blocului spun că ar fi auzit o bubuitură, respectiv momentul în care victima ar fi căzut. Tot ei au relatat că ar fi vorba despre o tânără în vârstă de 18 ani care ar fi stat într-o chirie cu încă doua fete. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare sunt la fața locului pentru cercetări. Deocamdată nu se cunosc împrejurările care au cauzat căderea tinerei fete.

ACTUALIZARE 20.05

Dr. Vasile Pop, Spitalul Județean: ”Este in stare generală gravă, în comă, intubată, politraumatism pneumotorace, fractura de bazin, de membre inferioare. În aceste momente se fac investigatii medicale, iar prognosticul este rezervat.”

Urmează ca Poliția Baia Mare să comunice mai multe date referitoare la acest caz nefericit.

ACTUALIZARE ora 21.21

Poliția Maramureș: ”În aceasta seară la ora 18.51, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu. La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperișul unui magazin. În urma impactului, victima a fost conștientă și a fost preluată de un echipaj SMURD fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.”

In video-Colega de apartament a tinerei

Foto-David Avram

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!