Bloc cu elemente decorative instabile pe strada Transilvaniei. Au intervenit polițiștii locali și ISU Maramureș

 În cursul serii de ieri, 12 mai, un echipaj al Poliției Locale Baia Mare și ISU Maramureș au intervenit la un bloc de pe strada Transilvaniei, de unde s-a semnalat faptul că bucăți decorative se desprind de pe imobil.

Poliția Locală Baia Mare: ”Ieri, 12 mai, in jurul orei 20.11, la Dispeceratul Directiei Politia Locală Baia Mare, s-a primit un apel telefonic, de la administratorul unui local public, situat pe strada Transilvaniei nr.8, la parterul imobilului, care ne-a sesizat faptul ca, de pe fațada blocului în care își desfășoară activitatea se desprind elementele care pun în pericol viata persoanelor care circula in acea zonă. La fata locului a fost trimis un echipaj de politisti locali de la ordine publica, care au pus in siguranță zona prin delimitare cu bandă. În paralel a fost anunțat ISU Maramures care a trimis in zonă o autoscara. Pompierii au desprins de pe pe fațada, in conditii de siguranta, elementele instabile.”

Polițiștii locali de la Biroul Disciplina în Construcții vor identifica proprietarii apartamentului, de pe fațada căruia s-au desprins acele elemente, pentru a le pune în vedere faptul că, potrivit legislatiei, sunt obligati sa efectueze lucrarile de reparatii necesare pentru a pune imobilul în siguranță.

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!