BM. Hoți depistați prin Dispeceratul Video al Municipiului Baia Mare. Polițiștii locali au intervenit - Ziarul de Maramures

BM. Hoți depistați prin Dispeceratul Video al Municipiului Baia Mare. Polițiștii locali au intervenit

Cele două persoane au fost văzute astăzi, în jurul orei 1.30 dimineața, cu ajutorul camerelor de supraveghere care au transmis imaginile în Dispeceratul Video al Municipiului Baia Mare. Imediat polițiștii locali s-au pus în mișcare.

Echipajul de politisti locali de la Ordine Publică format din Socaciu Gheorghe și Pozitar Vlad, care executau serviciul de patrulare pe B-dul Regele Ferdinand din Municipiul Baia Mare a fost directionat de catre politistul local de la Dispeceratul de Monitorizare Video al Municipiului Baia Mare, pe strada Paltinisului deoarece acesta a observat pe camerele video mai multe persoane care se deplasau spre zona Craica avand asupra lor două carucioare de tipul celor existente la supermarketuri, încarcate cu paleti din lemn.

Astfel, echipajul Poliției Locale Baia Mare a depistat pe strada Paltinisului în zona imobilului cu nr. 84, o persoana care impingea două cărucioare cu paleti, pe care le-a sustras de la un centru comercial si care a declarat că a fost insotit si ajutat de alte două persoane, care la vederea ecipajului de politisti locali au fugit.

La fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj de politisti din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare, la care a fost predat tânărul de 17 ani, care trăiește în zona Craica.

CLICK: BM. Au furat dintr-un supermarket însă unul din ei a fost prins de polițiștii locali. Oros Răzvan și Godja Toader sunt polițiștii locali care au reușit să prindă unul din cei doi tineri

CLICK: Bărbat declarat dispărut în Brăila, găsit de jandarmi în zona Gării CFR Baia Mare

CLICK: (VIDEO) Culoar de îmbarcare și debarcare a elevilor în fața Colegiului de Arte din Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!