Cadavru pe râul Lăpuș. Femeia a fost văzută plutind la suprafața apei-ACTUALIZARE 2

Corpul neînsuflețit al femeii a fost văzutplutind pe râul Lăpuș, pe raza localității Coruia.

Din primele informații furnizate de Cornel Băbuț, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, femeia a fost văzută plutind deasupra apei de o persoană, care a sunat imediat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD-TIM, dar și o autospecială care are în dotare toate cele necesare pentru scoaterea decedatei din râul Lăpuș. Polițiștii și procurorul de caz fac cercetări la fața locului pentru a vedea în ce împrejurări și-a pierdut femeia viața.

Știre în curs de actualizare.

ACTUALIZARE

Poliția Maramureș: ”Azi, 19 iulie a.c., în jurul orei 10.00, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în albia râului Lapușel a fost găsit un cadavru. Deplasați la fața locului, polițiștii Secției 1 Groși au constatat că este vorba despre cadavrul unei femei. Din primele verificări, cadavrul nu prezintă urme exterioare de violență.

S-a constituit grupă complexă de cercetare în vederea efectuării de verificări pentru identificarea cadavrului și stabilirea cauzei decesului. Polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unei tinere de 26 de ani din Baia Mare. Cadavrul a fost transportat la spitalul din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.”

ACTUALIZARE

Un alt cadavru a fost recuperat din apele râului Lăpuș, câteva ore mai târziu.

Poliția Maramureș: ”În proximitatea locului unde a fost identificat cadavrul tinerei de 26 ani, polițiștii Secției 1 Groși au identificat, în amonte, cadavrul unui bărbat de 37 ani din județul Iași. În zona în care au fost identificate cadavrele au fost descoperite haine, bunuri și acte de identitate ale persoanelor în cauză.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!