Camera de Comerț și Industrie Maramureș: Facem apel, în continuare, de a fi solidari cu Ucraina

Camera de Comerț și Industrie Maramureș s-a alăturat, la finalul lunii februarie, proiectului umanitar prin care județul nostru sprijină Ucraina prin donații pentru refugiații și militarii ucraineni.

Organizația a răspuns afirmativ parteneriatului lansat de Consiliul Județean Maramureș prin care ONG-urile, autoritățile publice, societatea civilă și mediul de afaceri își consolidează colaborarea și, sub semnul solidarității, își unesc forțele pentru a veni în sprijinul semenilor din Ucraina amenințați de starea de război. C.C.I. Maramureș adresează mulțumiri tuturor companiilor maramureșene care s-au implicat până în prezent în acest demers și face apel în continuare către mediul de afaceri pentru a fi solidari cu Ucraina.

De asemenea, Camera de Comerț și Industrie Maramureș a donat la rândul ei, 2.500 kituri de igienă (conținut: săpun, periuță și pastă de dinți), prin Clubul Rotary Baia Mare 2005. Acestea au fost predate în zona Punctului de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației pentru a fi distribuite ucrainenilor care ajung în Maramureș. Și tocmai datorită escaladării conflictului din Ucraina și a impactului devastator pe care l-a determinat această stare de război, C.C.I. Maramureș consideră că este important să fie oferită, în continuare, asistență umanitară cetățenilor ucraineni. Organizația recomandă mediului de afaceri ca în măsura disponibilității, să se implice în acțiuni care vin în sprijinul copiilor și familiilor refugiate, a cetățenilor ucraineni și a militarilor care luptă pentru țara lor.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!