Cartușe de calibru mic descoperite de doi băimăreni lângă un parc de joacă de pe str. Moldovei din municipiu - Ziarul de Maramures

Cartușe de calibru mic descoperite de doi băimăreni lângă un parc de joacă de pe str. Moldovei din municipiu

Doi băimăreni au descoperit o cutie cu 50 de cartușe de calibru mic, în apropierea unui loc de joacă de pe strada Moldovei din Baia Mare. Aceștia le-au predat polițiștilor locali Oșan Ionuț si Sas Ionel, care se aflau în zona respectivă.

A fost anunțată și Poliția Municipiului Baia Mare.

Poliția Locală Baia Mare: Ieri, 30.03.2024, in jurul orei 15.30, în timp ce echipajul de polițiști locali din cadrul Biroului Circulație, format din polițiștii locali Oșan Ionuț si Sas Ionel se aflau pe strada Moldovei executau activitățile specifice pe linie de circulatie, la echipajul nostru s-au prezentat doi bărbați, care i-au întrebat dacă le pot preda o cutie cu cca 50 de cartușe de calibru mic. Polițiștii locali au cerut celor doi să se legitimeze, ambi fiind cu domiciliul in Baia Mare. Polițiștii locali i-au intrebat de unde provin cartușele, iar aceștia au relatat că le-au găsit în apropierea locului de joacă din zonă într-o baltă și că acolo ar mai fi cartușe. Polițiștii locali au anunțat Dispeceratul Poliției Municipiului Baia Mare pentru a trimite la fața locului un echipaj de polițiști nationali, pentru predarea persoanelor și a cartușelor găsite. La fața locului s-au prezentat un echipaj de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare si de la Serviciul Investigatii Speciale, care au ridicat cartușele, inclusiv cele care se mai găseau pe jos.”

Poliția Municipiului Baia Mare continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care au ajuns cartușele în apropierea locului de joacă, precum și proveniența acestora.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!