Bogdănel Gavra, consilier local: ”Locuitorii de pe strada Aurel Vlaicu sunt și ei cetățeni ai municipiului Baia Mare”

Preocuparea pentru comunicarea directă și interacțiunea cu băimărenii este un proces continuu, tot mai mulți cetățeni ai municipiului abordându-mă pentru a solicita sprijin și reprezentarea intereselor acestora.

”După finalizarea lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canal din anul 2013, cartierul nostru a fost uitat și marginalizat de administrația publică, mai puțin când vine vorba de plata taxelor și impozitelor locale. Vă rugăm să ne reprezentați în Consiliul local, solicitând consilierilor și executivului primăriei să fie responsabil și echidistanți cu nevoile cetățenilor din cartiere, nu doar a celor din zona centrală. Dacă, așa cum afirmați dvs, agenda priorităților investiționale ar trebui să o facă cetățenii, solicităm efectuarea de urgență a lucrărilor de reparații capitale pentru carosabilul de pe strada Aurel Vlaicu. Am înțeles că nu s-au făcut plombări datorită stării de degradare a covorului asfaltic, așa încât așteptăm să ne informați când încep lucrările pe strada noastră și în cartierul nostru.”

Acest fragment este o parte a mesajului transmis de băimărenii care trăiesc pe strada Aurel Vlaicu, starea de fapt fiind probată și de fotografiile trimise, dar și de vizita mea în zonă. Am depus ieri, 29 iunie, o adresă către Direcția Generală Dezvoltare Publică solicitând decidenților date certe privind planificarea, finanțarea și executarea lucrărilor în zonă.

DA, agenda publică o fac cetățenii, noi fiind doar cei care administrăm orașul, în numele și interesul lor!

Cetățenii care au nevoie de sprijin mă pot contacta prin secțiunea de mesaje a paginii de Facebook Gavra Bogdănel Viorel – vocea cetățenilor

Baia Mare are un viitor!

Bogdănel Gavra, consilier local

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!