Doi băimăreni au golit combustibilul unei autocisterne. Ambii au fost reținuți de polițiști

În urma activităților informative-operative efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost prinși în flagrant doi bărbați, care au extras combustibil dintr-o autocisternă, transmite Poliția Maramureș. Ambii sunt domiciliați în Baia Mare.

În data de 15 noiembrie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a fost sesizat cu privire la faptul că doi bărbați de 50 respectiv 51 de ani, ar fi sustras combustibil dintr-o autocisternă, proprietatea unei societăți comerciale din municipiu.

Ieri, 22 noiembrie, la momentul intervenției polițiștilor, bărbații reușiseră să extragă 160 de litri de motorină dintr-o autocisternă pe care aveau montată o instalație improvizată de extragere a combustibilului.

De asemenea, la fața locului au mai fost identificate 25 de recipiente de 25 litri fiecare, care urmau să fie umplute cu combustibil extras.
Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1.500 lei.

În cauză, organele de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea bărbaților pentru 24 de ore, aceștia fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând ca în cursul zilei de azi, 23 noiembrie, procurorul de caz va analiza oportunitatea luării unei măsuri preventive.

În continuare polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!