Doi bătrânei și-au pierdut lângă Albina buletinele și cardurile de pensie. Un tânăr binevoitor le-a predat polițiștilor locali băimăreni

Doi bătrânei, soț și soție, au avut parte de o noapte lungă după ce și-au pierdut actele de identitate și cardurile de pensie. Cei doi nu au știut că un tânăr băimărean binevoitor le-a găsit pe un trotuar de lângă Albina și le-a înmânat polițiștiilor locali.

Polițiștii locali se aflau în patrulare când tânărul le-a făcut semn să se oprească. Acesta le-a spus că a găsit acte, carduri și chitanțe pe trotuar. Documentele au fost înmânate patrulei. Polițiștii locali s-au deplasat imediat la adresa de domiciliu însă cuplul nu a fost găsit acasă.

În această dimineață, din nou polițiștii locali le-a bătut la ușă. Cei doi au fost extrem de fericiți pentru că le-au fost restituite documentele. Aceștia le-a povestit polițiștilor locali că au avut parte de cea mai lungă noapte din viața lor.

Actele au fost pierdute ieri, 16 noiembrie, lângă Albina. Cei doi au fost în zona respectivă pentru a-și face câteva cumpărături.

2 Comentarii

 • Eu cred ca in asemenea cazuri politia trebuie sa faca un registru cu oameni buni si sa puiblice simplu Numele si un cod iar aces la Registru si numai pentru vizualizare sa aiba acces numai persoana in cauza pe baza codului lui. Aceasta ar insemna o confirmare ca altele au fost predate la politie si politia a predat mai departe. Crfed cva ar creste cu mult predarea la politie a anumitor documente , bani fara sa fie suspiciuni ca la politia a blocat sau s-a folosit de bani.

 • Pt Dumitru.
  In cazul in care o persoana ne preda un portofel, sunt cateva proceduri pe care -cel putin noi la Politia Locala- le aplicam. Adica:
  – identificam persoana care ne preda portofelul,
  – intocmim un proces verbal cu continutul portofelului de fata cu cel care ni la predat
  – predam portofelul proprietarului tot pe baza unui proces verbal la care se ataseaza pv anterior-cel cu inventarul portofelului-
  Nu este nevoie de nici un registru.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!