Exclusivitate. Casa socrilor primarului Cătălin Cherecheș a fost scoasă la licitație de un executor în 10 octombrie 2023. De unde au avut 50.000 de euro?

Astăzi, 9 noiembrie, pe numărul de WhatsApp al redacției s-a transmis un document din care rezultă faptul că, socrii primarului Cătălin Cherecheș s-au ”trezit” cu casa scoasă la licitație de un executor în data de 10 octombrie 2023.

Documentul este un Proces Verbal de Licitație, încheiat de un executor judecătoresc aflat în circumscripția Curții de Apel Târgu Mureș.

Din document reiese faptul că, părinții Tabitei Cherecheș ar fi avut un contract de ipotecă și unul de credit la care nu au plătit creditul, dobânzile și comisioanele bancare restante. Prin urmare s-a procedat la vânzarea prin licitație publică a imobilului teren intravilan în suprafață de 613 mp pe care se afla și casa de locuit situată în localitatea Reghin, județul Mureș. Licitația a avut ca și preț de pornire suma de 277.000 lei, reprezentând 50% din prețul de evaluare a imobilului. La licitație au participat doi ofertanți. Unul din aceștia a avut o ofertă de 140.000 lei, iar celălalt 100.000 de lei.

Având în vedere problema financiară prin care trec părinții Tabitei Cherecheș, soția primarului, ne întrebăm: De unde au avut cei doi soți 50.000 de euro pentru a cumpăra o pedeapsă mai blândă edilului băimărean?

CLICK: ACTUALIZARE. Soacra lui Chereches prinsa in flagrant de DNA. Soția edilului, la interogatoriu la DNA Cluj

CLICK: Prestație jalnică a primarului Cherecheș la TV. Turcescu: ”Susțineți că soacra dumneavoastră e o tâmpită?”/Liviu Alexa, jurnalist: ”Voi înțelegeți ceva?”

Informații oficiale DNA. Părinții soției primarului Cherecheș reținuți pentru 24 de ore

Clarificări. Curtea de Apel Cluj. Poziție oficială legat de denunțul judecătoarei Georgiana-Rodica Fărcaş-Hîngan

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!